Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce spune Vladimir Putin despre sancțiunile impuse Rusiei

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, joi, că nu se aşteaptă ca Occidentul să anuleze sancţiunile impuse Rusiei, acestea fiind o strategie pentru a ţine statul sub control, relatează Sputnik, conform Mediafax.

Share

Andra Mitu 0 comentarii

Actualizat: 16.04.2015 - 14:17
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, joi, că nu se aşteaptă ca Occidentul să anuleze sancţiunile impuse Rusiei, acestea fiind o strategie pentru a ţine statul sub control, relatează Sputnik, conform Mediafax.

"În legătură cu sancţiunile, am avut o discuţie cu oamenii de afaceri. Le-am spus să nu se aştepte ca sancţiunile să fie anulate în curând, pentru că este o problemă de natură politică. Aceste chestiuni sunt strategice pentru unii dintre partenerii noştri în cooperarea cu Rusia şi blocarea dezvoltării noastre", a afirmat Putin în cadrul sesiunii anuale de întrebări şi răspunsuri cu cetăţenii.

El a adăugat că Rusia nu ar trebui să fie deranjată de sancţiunile occidentale, ci ar trebui să le folosească pentru a atinge un nou nivel de dezvoltare.

Preşedintele a mai declarat că economia Rusiei şi-ar putea reveni în decurs de doi ani, ţara având suficiente resurse pentru a depăşi dificultăţile cu pierderi minime. "Datorită întăririi rublei şi creşterii anumitor pieţe şi altor domenii, cred că (recuperarea economică) s-ar putea întâmpla în mai puţin de doi ani", a precizat el.

"Avem suficiente resurse, în primul rând resurse umane, şi suntem pregătiţi să muncim. Sarcina noastră - a preşedintelui, Guvernului, Băncii centrale, liderilor regionali - este să depăşim perioada dificilă cu pierderi minime. Este posibil? Eu sunt sigur că este", a declarat Putin.

Preşedintele rus răspunde joi întrebărilor cetăţenilor, fără să accepte întrebări din străinătate, în cadrul celei de-a 13-a sesiuni a "liniei directe cu Vladimir Putin", care a început la ora 12.00 (12.00, ora României), programul fiind difuzat în direct de mai multe posturi de televiziune şi de radio.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...