Candidatul independent Emmanuel Macron a fost votat drept cel mai convingător candidat din dezbaterea prezidențială. Pe locul al doilea s-a clasat Marine Le Pen

Candidatul independent Emmanuel Macron, favoritul francezilor în cursa prezidențială, a câștigat este dezbaterea dintre cei cinci candidați la președinția Franței, după o dispută televizată care a stabilit un record de audiență, relatează marți publicația Politico.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 21.03.2017 - 21:52

Candidatul independent Emmanuel Macron, favoritul francezilor în cursa prezidențială, a câștigat  este dezbaterea dintre cei cinci candidați la președinția Franței, după o dispută televizată care a stabilit un record de audiență, relatează marți publicația Politico, potrivit Agerpres.

Potrivit unui sondaj realizat de agenția Harris Interactive pentru website-ul de știri Atlantico, 20% dintre cei care au urmărit confruntarea au spus că l-au apreciat cel mai mult pe politicianul de centru Emmanuel Macron. Pe al doilea loc s-a clasat candidata formațiunii de extremă dreapta Frontul Național, Marine Le Pen.

O cercetare realizată de institutul de sondaje Elabe pentru postul BFMTV arată că 29% dintre cei chestionați au spus că Macron a fost candidatul "cel mai convingător", fiind urmat de Jean-Luc Mélenchon, apreciat de 20% dintre participanții la sondaj, și de Le Pen și Francois Fillon, plasați la egalitate, cu 19%.

Sondajul institutului OpinionWay pentru ziarul Le Point arată că 24% dintre telespectatorii chestionați l-au apreciat cel mai mult pe Macron, iar 19%, pe Fillon și Le Pen.

Potrivit audiențelor măsurate de agenția Médiamétrie, aproape 10 milioane de telespectatori au urmărit dezbaterea TV de luni seara.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...