Autorul atacului din Rusia, surprins de camerele de supraveghere. Presa rusă a publicat imaginea presupusului atacator

Presa rusă a publicat, luni, o primă fotografie cu autorul atacului de la una din stațiile de metrou din orașul Sankt Petersburg. Potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere, bărbatul ar fi lăsat o servietă plină cu explozibili într-o garnitură de metrou.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2017 - 21:01

Presa rusă a publicat, luni, o primă fotografie cu autorul atacului de la una din stațiile de metrou din orașul Sankt Petersburg. Potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere, bărbatul ar fi lăsat o servietă plină cu explozibili într-o garnitură de metrou ce călătoarea de la Piaţa Sennaia spre Tehnologiceski Institut, transmite Interfax, potrivit News.ro.

Suspectul este îmbrăcat într-o robă neagră şi cu barbă, în vreme ce capul său este acoperit de o căciulă de aceeaşi culoare. Anterior, un martor a declarat că un bărbat ar fi abandonat o servietă în vagonul de metrou  zguduit de puternica explozie din Sankt Petesburg.

 


Citește și: FOTO + Live VIDEO. Explozie puternică la metroul din Sankt Petersburg. Bilanț oficial: 10 morți și 20 de răniți în urma deflagrației. Procurorul General rus: Este vorba de un atac terorist

O explozie puternică a avut loc la stația din Teknologichesky Institut din Sankt Petersburg, al doilea oraș ca mărire din Rusia, potrivit agenției de presă TASS. Bilanţul oficial arată că zece persoane şi-au pierdut viaţa, iar allte 37 au fost rănite în explozia de la metrou. 


 

Citește totul despre:

Comentarii