Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

27 de persoane, infectate cu virusul Zika, în Singapore

Numărul total al persoanelor infectate cu virusul Zika din Singapore a ajuns la 242, după ce duminică autoritățile au confirmat alte 27 de cazuri.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 05.09.2016 - 08:55

Numărul total al persoanelor infectate cu virusul Zika din Singapore a ajuns la 242, după ce duminică autoritățile au confirmat alte 27 de cazuri, potrivit agenției de presă Xinhua, citată de Agerpres.

Potrivit Ministerului Sănătății, printre aceste cazuri nou raportate, 25 de cazuri sunt legate de zonele Aljunied Crescent, Sims Drive, Kallang Way și de cluster-ul Paya Lebar Way. Într-un comunicat de presă, reprezentanții ministerului au atras atenția că există un nou cluster potențial de infecție , după un caz raportat anterior și unul nou raportat duminică. Ambii pacienți locuiesc în zona Joo Seng Road.

Agenția Națională de Mediu a fost în contact permanent cu operațiunile de ținere sub control a populațiilor de țânțari din specia Aedes din zonele Aljunied Crescent, Sims Drive Kallang Way și Paya Lebar Way din orașul stat Singapore.

Din 3 septembrie, 62 de habitate de reproducere au fost detectate și distruse. Agenți de mediu și voluntari continuă, de asemenea, mobilizarea eforturilor de distrugere a populațiilor de țânțari în Paya Lebar Way și Kallang Way. Agenția guvernamentală a declarat că vor fi efectuate operațiuni de control a vectorului transmiterii infecției și vor fi mobilizate efective și în zona Joo Seng Road, mai transmite agenția de presă Xinhua.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...