Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: INEC

Institutului Naţional de Expertize Criminalistice are un nou director

Grigoraş Beţiu urmează să fie numit în funcţia de director al Institutului Naţional de Expertize Criminalistice, informează Ministerul Justiţiei, citat de Agerpres.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.09.2018 - 11:46

Potrivit anunţului publicat pe pagina de internet a MJ, în urma interviului susţinut în data de 27 august, Grigoraş Beţiu a fost admis în vederea numirii în funcţia vacantă de director la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice.

Conform prevederilor legale, numirea se face prin ordin al ministrului Justiţiei. Grigoraş Beţiu ocupă funcţia de director adjunct al Institutului începând cu octombrie 2010.

Ministerul Justiţiei a organizat selecţia pentru acest post în perioada 19 iulie - 25 august.

Comentarii

loading...