Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat în cazul procurorului care a amendat doi polițiști

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat în cazul procurorului care a amendat doi poliţişti cu câte 5.000 de lei, pentru că l-au oprit în trafic, şi urmează să efectueze verificări preliminare pentru a stabili dacă sunt indicii cu privire la săvârşirea vreunei abateri disciplinare.

Rl online 0 comentarii

20.11.2018 - 16:06

Alin Bogdan Alexandru, purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare, a confirmat, pentru Mediafax, că Inspecţia s-a sesizat din oficiu ca urmare a informaţiilor apărute în presă, potrivit cărora procurorul Mihai Laurenţiu Vasilescu a decis să amendeze doi poliţişti, cu 5.000 de lei, pentru că l-au oprit în trafic şi a întârziat la Parchet.

Potrivit sursei citate, Inspecţia Judiciară urmează să efectueze verificări preliminare pentru a stabili dacă există indicii cu privire la săvârşirea vreunei abateri disciplinare.

Este vorba despre Mihai Laurenţiu Vasilescu, procuror din Slobozia, care a amendat doi poliţişti cu câte 5.000 lei pentru că a întârziat la serviciu din cauza lor, ei oprindu-l în trafic întrucât a depăşit viteza legală şi avea ITP-ul expirat. Procurorul spune că amenda este o măsură ca poliţiştii să înţeleagă gravitatea reţinerii unui magistrat.

Comentarii

loading...