Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

INHGA: Debitul Dunării, în scădere în zilele următoare

Debitul fluviului Dunărea, la intrarea în ţară, va fi în scădere pe durata următoarei săptămâni, până la valoarea de 2.300 mc/secundă, mult sub media multianuală a lunii septembrie, reiese din prognoza publicată de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.09.2018 - 12:22

Conform hidrologilor, până pe data de 26 septembrie, în aval de Porţile de Fier, debitele vor fi în general în scădere, comparativ cu media multianuală a lunii în curs, de 3.800 mc/s.

În ceea ce priveşte situaţia pe râuri, în intervalul 20 - 26 septembrie, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, cu excepţia primelor două zile când vor fi în scădere uşoară pe râurile din nordul şi estul ţării.

Începând cu a treia zi a intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din nordul şi centrul ţării şi din zonele de deal şi de munte, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.

Comentarii

loading...