Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

INHGA: Cod portocaliu de inundații pe râul Colentina până la ora 20:00

Hidrologii au emis, miercuri, o nouă avertizare Cod portocaliu de inundaţii, valabilă până la ora 20:00 pe râul Colentina (în bazinul superior), unde există pericol de depăşire a Cotelor de inundaţie.

Rl online 0 comentarii

11.07.2018 - 15:19

Conform Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), până la ora 20:00, ca urmare a propagării viiturilor formate anterior în amonte se vor menţine nivelurile peste Cotele de inundaţie în bazinul superior al râului Colentina (judeţul Dâmboviţa), potrivit Agerpres.

Atenţionarea a fost transmisă către: Ministerul Apelor şi Pădurilor, Ministerul Mediului, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională "Apele Române", Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea şi Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmboviţa.

Comentarii

loading...