Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţie intensă pe Autostrada Soarelui şi la ieşirea de pe autostrada A4

Traficul este intens pe Autostrada Soarelui spre litoral şi la ieşirea de pe autostrada A4, iar între staţiunile Eferie Nord şi Eforie Sud se desfăşoară în coloană. Mai multe tamponări s-au produs din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 06.08.2018 - 09:16

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 este intens. Se circulă îngreunat la ieşirea de pe autostrada A4 şi intrarea pe DN39, la Agigea, din cauza capacităţii reduse de preluare a fluxului auto venit de pe autostradă.

Între staţiunile Eferie Nord şi Eforie Sud se circulă în coloană în ambele sensuri.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt, în continuare, ridicate pe sensul de mers către Constanţa.

Din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă între autovehicule au avut loc mai multe tamponări, la kilometrii 111,119,124 şi 192 pe sensul către litoral.

Aglomerat este şi la staţia de taxare de la Feteşti, tot pe sensul de mers către mare, din cauza faptului că mulţi şoferi preferă, încă, să plătească taxa de pod la ghişeul destinat achitării pe loc a tarifului.

Comentarii

loading...