Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ineficiența informărilor SRI pentru DNA, demonstrată

DNA a secretizat registrul intrărilor în instituție că era plin de SRI, susține jurnalista Sorina Matei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.05.2019 - 11:56

“Unic în lume cred. Ei fiind instituție publică, nene! Plătită de fraieri nu de SRI”, a scris Sorina Matei pe pagina sa de Facebook.

Inspecția Judiciară a arătat ineficiența informărilor SRI. 2019: “Numărul dosarelor în care s-a dispus trimiterea în judecată este redus în comparație cu cel al soluțiilor de netrimitere în judecată, ceea ce denotă o eficiență scăzută a informațiilor și a valorificării acestora”.

Sorina Matei o numește pe Laura Codruța Kovesi “sluga Procuror General”.

“DNA, etapa pe șomaj tehnic și salarii degeaba de la fraieri. Aplauze! Asta ca să nu mai spun că şi circulara de mai sus şi dosarele de la cabinetul 1 - sunt de noaptea minţii. Deci Zâna făcea dosarele şi le comanda procurorilor, inclusiv referatele, autorizaţiile de inteceptare, ordonanţele, actele către instanţă, că le scria Tiţian, consilierul Zânei.
Dar ştiţi că invers este normal să se întâmple? Fix invers. Ca totul să vină de la procuror, nu de la şef, şi niciodată de la procurorul şef. Unde e independenţa internă a procurorului faţă de caz când totul vine în plic de la Cabinetul 1, Ceauşescu, că scrie Cabinetul 2, Elena/Tiţian? A, ce să vedeţi, nu mai e. Ce situaţie. Cine urlă de independenţa procurorului? Zâna, primul procuror al Ieuropei care a călcat independenţa procurorului în picioare prin ordine ilegale. Tupeu cât casa care ţine doar la proştii ei”, mai susține Sorina Matei.

Comentarii

loading...