14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiIncident pe Aeroportul din Munchen. Mai multe curse au fost anulate

Incident pe Aeroportul din Munchen. Mai multe curse au fost anulate

Mai multe curse de zbor au fost anulate sâmbătă de pe Aeroportul din Munchen, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, după ce o femeie a trecut neobservată de un punct de control, a anunţat o purtătoare de cuvânt, relatează site-ul agenţiei Dpa, citat de Mediafax. 

Poliţia a fost anunţată în jurul orei locale 6.45 (ora României, 7.45) că o femeie a trecut de zona de securitate fără a fi controlată de personal. 

Activităţile au fost oprite mai ales pe Terminalul 2, care este cel mai folosit de compania aeriană Lufthansa şi alţi parteneri de ai săi. 

Pasagerii au anunţat pe reţelele de socializare online ca nu li se permite să iasă din avioane, plângându-se din cauza lipsei de informaţii privind zborurile lor. Aceştia au fost rugaţi să îşi păstreze calmul. 

Două curse de pe Aeroportul Sibiu au fost anulate 

Potrivit purtătorului de cuvânt al AIS, Alexandra Păcurar, au fost anulate cursele LH 1650 Munchen – Sibiu, care trebuia să ajungă la Sibiu la ora 11.25 şi LH 1651 Sibiu-Munchen, programată pentru plecare la 12.00. 

Cele două curse au fost anulate din cauza unui incident de securitate de pe Aeroportul din Munchen. 

”Cei care urmau să se îmbarce vor fi rerutaţi pe primul zbor disponibil”, a spus sursa citată, potrivit căreia următorul zbor al companiei de la Sibiu spre Munchen este programat sâmbătă la ora 18.10.

 

 

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă