10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiIncident naval pe Dunăre

Incident naval pe Dunăre

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea au fost sesizaţi cu privire la un eveniment de navigaţie în dimineaţa zilei de 30 octombrie.

“Din primele verificări a rezultat că o navă tip cargo, sub pavilion străin,  în timp ce naviga amonte pe fluviul Dunărea (braţ Tulcea), în dreptul milei marine 37.5 a rămas fără guvernare şi a intrat în coliziune cu un ponton de acostare din portul Tulcea. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale”, au afirmat reprezentanţii IPJ Tulcea.

În urma acestui eveniment, nu s-a produs blocarea şenalului navigabil sau poluarea mediului. 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul de navigaţie.

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă