Incident la metrou: Un călător a fost târât de tren

Metrorex a anunţat, miercuri, producerea unui incident în staţia de metrou 1 Mai, unde un călător forţat intrarea într-un tren, după anunţul de închidere a uşilor, fiindu-i prins piciorul. Ceilalţi călători au acţionat sistemul de alarmă, iar trenul s-a oprit.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.10.2019 - 18:02

Persoana rănită a refuzat ajutorul medicilor.

”Metrorex informează că, astăzi, 9 octombrie 2019, în jurul orei 16:00, în staţia de metrou 1 Mai, un călător a forţat intrarea în trenul care se deplasa în direcţia Străuleşti, după anunţul de închidere a uşilor. Piciorul acestuia a fost prins între uşile trenului care a plecat din staţie, călătorul fiind lovit de oglinda de pe peron. Pasagerii din tren au apăsat butonul de alarmă, echipa de conducere a trenului acţionând sistemul de frânare de urgenţă”, a transmis Metrorex.

Compania a precizat că personalul de conducere a trenului a anunţat echipele de salvare, însă persoana respectivă a refuzat primul ajutor, părăsind pe propriile picioare incinta metroului.

”Se va deschide o anchetă cu privire la cauzele care au condus la acest incident. Persoanele vinovate vor fi sancţionate în conformitate cu prevederile legale. Regretăm incidentul şi insistăm ca regulile de călătorie cu metroul să fie respectate pentru siguranţa circulaţiei şi a pasagerilor”, a mai transmis Metrorex.

Comentarii