Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incident la metrou. Călătorii au stat zeci de minute în tunel

Metrorex a anunțat că marți dimineața, la ora 8.55, pe Magistrala 1 între staţiile Mihai Bravu și Dristor 1, s-a produs o defecţiune tehnică la trenul care mergea spre Dristor 1.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 14.08.2018 - 09:43

Călătorii aflați în tren au fost informați în permanență de motivul staționării în tunel, de către personalul de conducere tren.

Călătorii au fost debarcați într-un final la stația Dristor 1, iar trenul defect a fost deja retras cu un tren de ajutor. Circulația a revenit la normal, însă este foarte aglomerat, fiind vorba de o oră de vârf.

Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat.

Comentarii

loading...