Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Început de an şcolar la Penitenciarul Focşani pentru 31 de deţinuţi

Deschiderea oficială a anului şcolar 2018 - 2019 a avut loc luni pentru 31 de persoane din Penitenciarul Focşani, aflate în executarea unei pedepse privative de libertate.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 10.09.2018 - 14:03

"Cursurile şcolare încep cu 31 persoane aflate în custodia unităţii, respectiv 11 persoane pentru clasele I-IV şi 20 persoane pentru clasele V-VIII. Structura anului şcolar, documentele şcolare, precum şi metodologia organizării examenelor de absolvire a cursurilor de şcolarizare şi profesionalizare sunt identice cu cele din şcolile aparţinând sistemului naţional de învăţământ", a informat unui comunicat al Penitenciarului Focşani.

Activitatea de şcolarizare se desfăşoară în colaborare cu Şcoala Generală nr. 7 Focşani, care asigură şi cadrele didactice necesare instruirii şcolare a deţinuţilor.

Penitenciarul Focşani organizează cursuri de şcolarizare pentru persoanele custodiate, urmărind compensarea deficitului şcolar şi prevenirea, în acest fel a recidivei.

Comentarii

loading...