Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiul de la Afumaţi: Operaţiunile de stingere au continuat pe parcursul nopții

Operaţiunile pentru stingerea focarelor din interiorul centrului comercial din Afumaţi cuprins, luni, de un incendiu au continuat pe parcursul nopţii, iar marţi dimineaţă mai intervin patru autospeciale de stingere, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

Share

Rl online 0 comentarii

07.05.2019 - 11:21

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, după localizarea incendiului produs, luni, la complexul comercial din localitatea Afumaţi, pe parcursul nopţii au continuat operaţiunile pentru stingerea focarelor din interior.

Astfel, au rămas în dispozitiv 7 autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare şi iluminat, respectiv o ambulanţă SMURD, în sprijinul cărora au acţionat şi două utilaje pentru îndepărtarea pereţilor depozitului, a elementelor de construcţii şi a bunurilor distruse.

Marţi dimineaţă, acolo mai acţionează patru autospeciale de stingere.

Totodată, este în curs de desfăşurare şi cercetarea cauzelor de producere a incendiului.

Trei persoane au fost rănite în incendiul produs, luni, la un centrul comercial din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, fiind transportate la spitale din Bucureşti. Este vorba despre un bărbat cu plagă prin tăiere la mâna stângă, transportat la Spitalul Floreasca. Bărbatul a încercat să spargă o fereastră. În plus, o femeie însărcinată şi un bărbat, ambii cu expunere la fum, au fost transportaţi la Spitalul Pantelimon.

Pompierii precizau că, luni, nu s-a putut interveni din interiorul halei, întrucât exista riscul prăbuşirii. Pe durata intervenţiei, s-au produs mai multe explozii în interiorul depozitului.

Comentarii

loading...