Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiu pe o suprafață de peste o sută de hactare

O suprafaţă de peste o sută de hectare de teren cu vegetaţie uscată a ars în localitatea Băneşti, judeţul Giurgiu, unde un număr de 16 pompieri au acţionat peste cinci ore pentru stingerea incendiului.

Share

Rl online 0 comentarii

28.03.2020 - 11:53

"Peste o sută de hectare de vegetaţie uscată şi mărăciniş au ars în ultimele ore în judeţul Giurgiu în localitatea Băneşti, judeţul Giurgiu. Pentru stingerea incendiului au acţionat 16 pompieri din cadrul Gărzii de intervenţie Mihăileşti şi de la Detaşamentul Bolintin Deal cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Fiind o zonă greu accesibilă, mlăştinoasă, intervenţia de stingere a incendiului a durat peste cinci ore", a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis, în spaţii deschise.

Comentarii

loading...