Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiu masiv, în Capitală

Numărul efectivelor care acţionează pentru stingerea incendiului care a izbucnit la un spaţiu de depozitare a materialelor pentru construcţii din sectorul 2 al Capitalei a ajuns la 22 de autospeciale de stingere, patru autoscări şi două autospeciale de descarcerare,

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

08.03.2019 - 19:31

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, suprafaţa afectată de incendiul de pe strada Culea Nicolae a crescut la circa 500 de metri pătraţi.

De asemenea, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a trimis un mesaj prin sistemul RoAlert, pentru avertizarea populaţiei din zonă, din cauza fumului degajat.

"Incendiu depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, Bucureşti, se manifestă cu degajări mari de fum. Norul de fum se îndreaptă spre direcţia Bucureşti - Urziceni. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor", se arată în mesajul trimis de IGSU.

Pompierii precizează că nu sunt persoane rănite. 

 

Comentarii

loading...