Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiu la subsolul unui bloc cu zece etaje din Cluj-Napoca

Un incendiu a izbucnit, joi, la subsolul unui bloc cu zece etaje din Cluj-Napoca, şase persoane reuşind să iasă singure din imobil, iar 11 fiind evacuate de pompieri. Alte 20 de persoane sunt blocate la etajele superioare ale clădirii, din cauza fumului dens din casa scării.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.10.2018 - 12:44

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), un incendiu a izbucnit în subsolul unei clădiri cu parter şi zece etaje din Cluj-Napoca.

Şase persoane au ieşit singure din imobil, 11 persoane au fost evacuate de pompieri, iar alte 20 sunt blocate la etajele superioare. Acestea nu se pot autoevacua din cauza fumului dens de pe casa scării, arată IGSU.

Astfel, pompierii intervin pentru a-i evacua pe oameni cu autoscara, acţiunea fiind în desfăşurare.

La faţa locului se află echipaje medicale care efectuează evaluarea medicală a persoanelor evacuate.

Potrivit IGSU, pentru gestionarea situaţiei, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Comentarii

loading...