Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital în urma incendiului care a afectat un bloc de locuinţe din Capitală.

Incendiu în Capitală: Nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital

Nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital în urma incendiului care a afectat un bloc de locuinţe din Capitală, peste 100 de salvatori intervenind pentru localizarea şi stingerea focului

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 08.09.2018 - 11:47

"Nouă persoane au fost asistate medical, numai două dintre acestea fiind transportate la spital", anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), conform News.ro.

Două dintre persoanele cărora li s-a acordat primul ajutor sunt pompieri.

Peste 100 de salvatori au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului care a afectat podul unei case şi mansarda unui bloc din strada Iordache Năstase.

"S-a intervenit atât de la înălţime, prin intermediul autoscărilor, cât şi de la nivelul solului, pentru limitarea propagării incendiului la vecinătăţi. Primordială a fost evacuarea tuturor persoanelor surprinse de incendiu. În acest sens, au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea spaţiilor interioare", relatează IGSU.

Informaţiile iniţiale indicau că trei persoane au fost rănite.

Comentarii

loading...