Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Încă trei angajaţi de la Spitalul Judeţean de urgenţă Galaţi sunt infectaţi

Încă trei angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi au fost confirmaţi, vineri, cu infecţie cu coronavirus. Astfel, în acest moment, numărul cadrelor din acest spital care sunt contaminate şi internate în spitale a ajuns la 71.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 10.07.2020 - 12:38

Joi erau cazuri de COVID-19 în 9 secţii ale Spitalului Judeţean Galaţi, iar vineri sunt încă două compartimente afectate: Terapie Intensivă şi Geriatrie.

Astfel, cazuri de infectare cu coronavirus sunt la Cardiologie - 22, Medicină Internă 2 - 28 de cazuri, la Chirurgie Generală, UPU, Oncologie, Urologie, Medicină Internă 1, Reumatologie, la Ambulatoriu de specialitate, ATI şi Geriatrie, fiind infectată, de asemenea, şi o liftieră.

Conducerea Spitalului Judeţean Galaţi anunţă că, deşi sunt infectaţi cu coronavirus 71 de angajaţi, majoritatea cadre medicale, activitatea în secţiile unităţii medicale se desfăşoară normal, deşi anevoios având în vedere numărul mare de specialişti care lipsesc.

În acest moment, în Spitalul Judeţean Galaţi sunt internaţi 361 de bolnavi, în toate secţiile unităţii, informează News.ro.

Comentarii

loading...