21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiÎncă nouă noi cazuri de coronavirus în România UPDATES

Încă nouă noi cazuri de coronavirus în România UPDATES

Anterior, tot astăzi, alte cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate în Capitală, Patru dintre cazurile din Bucureşti au legătură cu fostul ofiţer MAI, care a fost internat la Spitalul ”Dimitrie Gerota”.

UPDATE 11.27: Ultimele două cazuri confirmate sunt la un bărbat de 26 de ani din Mehedinţi, venit din Italia pe 12 martie, şi o femeie de 52 de ani, tot din Mehedinţi, contact cu bărbatul de 26 ani, venită din Italia tot în data de 12 martie, precizează autorităţile.

Ambele cazuri sunt carantinate la Mehedinţi.

===

Este vorba de 3 bărbaţi şi o femeie, toţi contacti cu prima persoană din judeţul Constanţa infectată cu coronavirus, un bărbat de 52 de ani, care este asistent medical în cadrul Spitalului Judeţean.

Numărul cazurilor diagnosticate la nivel naţional ajunge astfel la 68 de persoane, iar al celor dianosticate în cusul zilei de vineri, la 9 persoane.

Bărbatul de 52 de ani, diagnosticat miercuri cu coronavirus, a fost plecat în Piatra Neamţ la începutul lunii martie, fiind însoţit de fiica sa, care locuieşte în judeţul Ilfov.

El este asistent medical în cadrul Spitalului Judeţean Constanţa şi a spus că nu ştie de unde ar fi putut contracta coronavirusul, pentru că nu a fost plecat din ţară şi nu ar fi intrat în contact cu persoane care să provină din zonele de carantină.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă