Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Înalta Curte a desemnat judecătorii care vor face parte din BEC pentru alegerile prezidenţiale

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a desemnat, vineri, prin tragere la sorţi, pe cei cinci judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidenţiale.

Share

Rl online 0 comentarii

30.08.2019 - 12:00

Conformându-se dispoziţiilor art.16 alin.2 din Legea nr. 370/2004 privind alegerea Preşedintelui României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în ziua de 30 august 2019, ora 10:00, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a avut loc, prin tragere la sorţi, desemnarea celor 5 judecători care intră în alcătuirea Biroului Electoral Central pentru alegerea Preşedintelui României din data de 10 noiembrie 2019, anunţă ICCJ.
 
Cei cinci judecători sunt: Adina Georgeta Nicolae - judecător la Secţia I civilă; Nina Ecaterina Grigoraş - judecător la Secţia I civilă; Elisabeta Roşu - judecător la Secţia a II-a civilă; Adrian Remus Ghiculescu - judecător la Secţia de contencios administrativ şi fiscal; Simona Cîrnaru - judecător la Secţia penală.

 

Comentarii