Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO În ce condiții insalubre se prepară gogoșile și porumbul fiert din Eforie Nord

Protecția Consumatorilor Constanța a verificat așa-zisa bucătărie unde se pregăteau alimentele care se vând pe plaja din Eforie Nord.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2018 - 09:15

Inspectori de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța au verificat locul unde se pregătesc gogoșile și porumbul fiert vândute pe plaja din Eforie Nord.

Șeful instituției, Horia Constantinescu, a fost în control și a intrat în casa celor care pregăteau marfa.

Controlul a început pe plajă, unde unul dintre vânzătorii ambulanți a refuzat să-i prezinte datele de identitate.

„Să vină poliția”, a spus acesta.

În replică, Constantinescu a spus că aceste lucruri pot fi făcute „the easy way sau the hard way”.

„A fost the hard way pentru că am apelat la colegii din poliție care au procedat la legitimarea și conducerea acestuia la secție în încercarea de a depista locul unde se fabrică aceste minunății gastronomice”, a spus acesta.

A urmat un control într-o locuință din Eforie. Aici, într-o bucătărie improvizată, erau pregătite gogoșile și porumbul fiert vândute pe plajă. Condițiile nu respectă nicio normă de igienă corespunzătoarea alimentației publice.

Cu toate acestea, cumpărători există și nu sunt puțini.

Pe plaja din Eforie Nord, o bucată de porumb fiert se vinde cu cinci lei.

În municipiul Constanța, circa 30 de polițiști locali acționează în fiecare zi pentru combaterea comerțului ambulant de pe plajele din Constanța și din Mamaia.

Comentarii

loading...