Împuşcături la Mangalia, după un scandal izbucnit între două tabere

Două persoane au fost transportate la spital, luni, după ce au fost împuşcate la Mangalia, acestea fiind în stare gravă. Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul care a folosit o armă de vânătoare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.08.2019 - 15:31

Circumstanţele sunt deocamdată neclare, însă primele informaţii arată că mai mulţi bărbaţi au intrat peste un altul, moment în care cel din urmă a luat o armă de vânătoare şi a tras.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au spus că până la ajungerea medicilor la locul indicat prin apel la 112 cele două persoane împuşcate au plecat la spital cu alte mijloace.

Ar fi vorba despre un scandal iscat între mai multe persoane, două tabere. Un grup de bărbaţi a venit peste un bărbat, în locuinţă şi în momentul în care a intrat în curte el a luat arma de vânătoare şi a tras un singur foc”, declarau surse locale.

Ulterior, IPJ Constanţa a precizat că poliţiştii l-au identificat pe bărbatul care a tras.

„În urma unui apel 112, în jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împuşcate cu o armă de vânătoare. Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, rănindu-le. Este vorba despre doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen”, au arătat poliţiştii constănţeni.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că bărbatul care a intrat în stop cardiac a murit. Acesta fusese împuşcat în abdomen.

Comentarii