7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiIlfov: Şapte persoane suspectate că au sustrat perechi de încălţăminte dintr-un depozit,...

Ilfov: Şapte persoane suspectate că au sustrat perechi de încălţăminte dintr-un depozit, reţinute

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni, la data de 9 iulie, în jurul orelor 01:00 poliţistii din cadrul serviciilor de Investigaţii Criminale şi de Acţiuni Speciale -Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict a unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furturi din depozite.

Persoanele în cauză, şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani şi o tânără de 22 de ani, şase din oraşul Voluntari şi unul din municipiul Bucureşti, au fost surprinşi după ce au sustras 2.028 perechi de încălţăminte dintr-un depozit din comuna Dobroeşti.

Persoanele sunt bănuite că în perioada mai 2018- prezent, ar fi sustras articole textile, îmbracăminte şi încălţăminte din mai multe depozite amplasate la marginea Capitalei.

Cele şapte persoane au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentate instanţei, cu propunere legală.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă