Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: RTV

IGSU trimite generatoare de mare capacitate în Timiş şi Caraş-Severin

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a dispus trimiterea a opt generatoare de capacitate mare în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, afectate grav de lipsa energiei electrice. În Timiş, un spital nu are curent şi momentan funcţionează pe generatorul propriu.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.12.2018 - 15:00

Peste o sută de localităţi din cele două judeţe sunt nealimentate cu energie electrică. 
IGSU a trimis, în sprijinul populaţiei şi autorităţilor din judeţele Timiş şi Caraş-Severin, unde se înregistrează probleme grave cu alimentarea cu energie electrică, opt containere pentru iluminat (generatoare de curent electric).

În judeţul Timiş vor sosi generatoare de la inspectoratele din Arad, Hunedoara, Bihor şi Alba, iar în judeţul Caraş-Severin de la Gorj, Dolj, Vâlcea şi Mehedinţi, potrivit news.ro.

Generatoarele au capacitatea de 450 kVA şi vor fi folosite acolo unde va fi nevoie, inclusiv la spitale.

În judeţul Timiş, spitalul din oraşul Făget funcţionează pe un generator propriu, localitatea fiind afectată de lipsa energiei electrice.

În Timiş, 65 de localităţi nu sunt alimentate cu electricitate, iar în Caraş-Severin sunt 53 de localităţi în aceeaşi situaţie.

Comentarii

loading...