Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

IGPR: Aproape 10.000 de amenzi, date într-o singură zi

Poliţiştii au dat, duminică, aproape 10.000 de amenzi în valoare totală de peste 2,7 milioane de lei, după ce au desfăşurat mai multe acţiuni de control în toată ţara pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.08.2018 - 11:36

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), 7.750 de poliţişti au acţionat, în cursul zilei de duminică, la nivel naţional, desfăşurând 280 de acţiuni şi intervenind la 2.751 de evenimente. Dintre acestea, 2.247 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 734 de infracţiuni, dintre care 125 în flagrant delict. Poliţiştii au găsit şapte persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 17 măsuri preventive.

De asemenea, pentru neregulile găsite, poliţiştii au dat 9.990 de amenzi în valoare totală de peste 2,7 milioane de lei.

În ceea ce priveşte domeniul rutier, autorităţile au constatat 178 de infracţiuni, fiind reţinute 547 de permise de conducere. În plus, au fost retrase 92 de certificate de înmatriculare.

Comentarii

loading...