Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iași incepe modernizarea a 110km de drumuri județene

Măricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean din Iași a declarat că vor începe un process de reparare și modernizare a peste 100 de kilometri de drumuri judeţene, conform agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

22.07.2019 - 21:27

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Maricel Popa, a declarat, vineri, că vor intra în proces de reabilitare şi modernizare 110 kilometri de drumuri judeţene.

Potrivit sursei citate, CJ Iaşi va aloca 291 milioane de lei pentru efectuarea de lucrări de modernizare şi reabilitare a mai multor drumuri din judeţ. Este vorba de drumul judeţean 249E: de la DN 28 din Tomeşti spre Ţuţora, DJ 281B de la Coarnele Caprei la Arama, DJ 208G: de la Kogălniceni la Oboroceni, DJ 244D: de la limita judeţului Vaslui până la intersecţia cu DN 24, de DJ 249D de la intersecţia DJ 249E la intersecţia DJ 244F, DJ 280D: de intersecţie DN 28A de la Ruginoasa la Heleşteni, DJ 282D: Româneşti - Podu Iloaiei, DJ 201C de la limita cu judeţul Neamţ la intersecţia cu DN 28; DJ 208 F: de la intersecţie DJ 208 din localitatea Heci la limita cu judeţul Suceava.

"În cadrul întrunirii consilierilor judeţeni din 24 iulie, pe ordinea de zi vor fi supuse aprobării consilierilor judeţeni şi proiecte care prevăd fonduri pentru modernizări şi reparaţii curente ale unor tronsoane de drum. Pentru întreţinere curentă sunt propuse a se aloca în plus faţă de suma iniţială 1,23 milioane de lei, iar pentru lucrări şi servicii privind întreţinerea periodică a drumurilor publice, suma aprobată deja se va suplimenta cu 480.000 lei.

Comentarii

loading...