Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iași: Drum național, surpat din cauza ploilor

O parte a carosabilului DN 28 s-a surpat pe sensul de mers dinspre municipiul Iaşi către Tomeşti, după ce zidurile unei pivniţe aflate sub drum s-ar fi surpat, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

23.06.2018 - 20:54

Aceştia susţin că o parte din şosea ar fi cedat după ce ploile căzute în ultimele zile ar fi inundat pivniţa unui fost han, peste care a fost construită şoseaua.

"Având în vedere pericolul de evoluţie a prăbuşirii zidăriei, s-a dispus suplimentarea semnalizării cu parapet din module din plastic şi balast, fiind instituită o restricţie de viteză de 30 km/h şi prioritate pentru circulaţia din sens opus, datorită îngustării gabaritului. Luni urmează să decopertăm partea carosabilă şi să luam măsurile pentru restabilirea circulaţiei, în funcţie de situaţia identificată în teren. Solicităm înţelegere din partea participanţilor la trafic, adaptarea vitezei la condiţiile de drum şi respectarea semnalizării instituite în zonă, până la readucerea părţii carosabile afectate la parametri optimi unei circulaţii în deplină siguranţă", a declarat directorul DRDP Iaşi, Ovidiu Laicu, citează Agerpres.

Comentarii

loading...