Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hunedoara: Protest spontan la Termocentrala Mintia

Un număr de 60 de sindicalişti de la Termocentrala Mintia au declanşat, luni, un protest spontan în curtea întreprinderii, nemulţumiţi de faptul că salariile lor sunt mai mici decât cele ale altor colegi, deşi prestează aceeaşi muncă, la aceeaşi încadrare şi condiţii de lucru.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2018 - 12:40

"Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că, deşi li s-a promis din iunie 2017 că situaţia lor se va rezolva de la 1 ianuarie 2018, nici acum salariile lor nu au fost majorate", a declarat preşedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara, Cristian Istoc.

Protestatarii sunt din schimbul unu şi lucrează la sectorul de întreţinere.

Ei solicită prezenţa la faţa locului a preşedintelui CA al Complexului Energetic Hunedoara, Stamin Purcaru.

Comentarii