Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Horațiu Mălăele, diagnosticat cu Covid - 19!

Marele artist al scenelor românești de teatru și film își amână participarea la festivalul Serile Filmului Românesc de la Iaşi, anunțul contactării virusului SARS-COV-2 fiind făcut chiar de către organizatorii evenimentului.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 25.09.2020 - 16:44

Potrivit acestora, ”Horațiu Mălăele va fi prezent la Iași prin intermediul cuvintelor”.
Organizatorii Serilor Filmului Românesc au anunțat faptul că invitatul special al ediției va veni, totuși, la Iași, în viitorul apropiat, însă doar după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19, reluând toate momentele pe care ieșenii le așteptau

Organizatorii SFR au făcut pe facebook anunțul conform căruia Horațiu Mălăele nu va mai putea fi prezent la Iași în perioada 30 septembrie - 4 octombrie 2020. Ediția care îi este dedicată artistului se va desfășura în compania mesajelor și cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public.

”Virusul nu alege - recent, actorul și regizorul Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiții, spectatorii care îl așteptau la Iași sunt rugați să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă și film, în compania invitaților din program”, se arată în comunicatul organizatorilor SFR.

Biletele achiziționate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.

Citește totul despre:

Comentarii