5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiHipodromul Ploieşti: armăsarul Bădie a câştigat Premiul de Toamnă

Hipodromul Ploieşti: armăsarul Bădie a câştigat Premiul de Toamnă

Cei  peste 600 de spectator prezenţi pe Hipodromul Ploieşti au avut noroc de o vreme splendidă şi, la Premiul de Toamnă, de o întrecere care i-a ţinut cu sufletul la gură până aproape de final, când armăsarul Bădie, condus de Marian Costache,  a sprintat decisiv şi s-a impus cu un avans de câţiva metri în faţa iepei Zorina şi a armăsarului Suni. Cursa, destinată cailor mai mari de 3 ani, s-a desfăşurat pe distanţa de 1950 metri.

 

Festivitatea de premiere a fost oficiată de viceprimarul Ploieştiului, dl. Cristian Ganea, directorul adjunct al CSM Ploieşti, dl. Lucian Rădulescu, dar şi de reprezentanţii caselor de pariuri Fortuna şi Casa Pariurilor, domnii Dermot Keelan şi Sedat Kalkuz.

 

După cursă, viceprimarul oraşului, un mare susţinător al sportului hipic, a declarat: “A fost o zi perfectă pentru desfăşurarea reuniunii hipice de pe Hipodromul Ploieşti. Sute de ploieşteni au urmărit cursa semiclasică, dar şi cursele de trap şi de ponei. Am avut onoarea să-l premiez pe câştigătorul Premiului de Toamnă, armăsarul Bădie, condus de Marian Costache. Sunt bucuros să anunţ că, în urma mai multor discuţii, reprezentanţii caselor de pariuri Fortuna şi Casa de Pariuri au decis să înceapă un proiect de colaborare cu Hipodromul Ploiesti.”

A fost ziua curselor de trap: Premiul Simson a revenit armăsarului Romeo, Premiul Sinoe – iepei Ilinka, Premiul Seceriş – iepei Tajfun, iar Premiul Selenar – iepei Zi-Zi.

 

Premiul Power Puff, dedicat poneilor, a fost de asemenea adjudecat de o iapă (Camelia), condusă de  jocheiţa Antonia Matei, care, în uralele copiilor, a trecut linia de sosire înaintea lui Calypso (Briana Văduva), Ratatouille (Smaranda Dumitrescu) şi Marinică (Ioana Dobre).

 

Pe 25 noiembrie este programată următoarea reuniune hipică de trap, care include două curse foarte incitante: ultima cursă clasică din 2018, Premiul de Fond, şi alergarea semiclasică Premiul de Închidere. 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă