13.1 C
București
sâmbătă, 16 martie 2024
AcasăOp & EdOpiniiHellvig, totul pentru Iohannis, nimic pentru România. Cum va răspunde Coldea, păpușarul...

Hellvig, totul pentru Iohannis, nimic pentru România. Cum va răspunde Coldea, păpușarul lui Barna?

Asta trebuia să aducă nou USR-ul: să facă inutil blatul etern dintre PSD și PNL, oferind o alternativă pentru cei care vor să facă România bine dinlăuntrul unui partid cu oameni diferiți, de bună credință, și pentru cei care n-au ce vota. Dar USR-ul e ca medicamentele noi si inutile, care n-aduc nimic nou și bun. Un partid care a emanat o spoială de lider ca Barna, care a furat – premeditat si metodic – de la persoane cu dizabilități, nu e cu nimic diferit de PNL și PSD.

Mă uit la situația organizațiilor USR din județele  din sudul României, conduse de lideri de carton, unii foști membri PSD, conectați fie pe față, fie subteran la mafiile locale, care înțeleg să facă politică postând bannere, pe facebook, și mieunând steril prin emisiuni pe la radiourile si televiziunile locale.
USR-ul a ratat șansa de a se legitima si de a-și construi o identitate non-PSD, chiar acolo unde era mai mare nevoia: în județele în care abuzurile ciumei roșii împotriva oamenilor de rând au depășit orice limite.

Din păcate, tocmai aici, în sudul României, organizațiile USR sunt cu totul și cu totul inexistente.
Și nu e vorba doar de frica și de incapacitatea locală a oamenilor de a se coagula în organizații politice, ca alternativă la PSD. Problema e că liderii centrali, datori până peste cap camarilei PSD si supușilor ei din justiție, n-au niciun interes să se organizeze tocmai împotriva PSD. Inacțiunea USR, în astfel de județe, e o garanție si o sperietoare, în același timp, in relația USR – PSD.
Sunt convins că in USR există un filon de oameni de bună credință. Din păcate, acel filon e minoritar. Așa s-a ajuns ca un ipocrit penal ca Barna să fie ales șef de partid si desemnat candidat la președinție.

Văzând lista de candidați, am decis să nu merg la vot. Nu pot gira niciunul dintre acei neterminați, cu votul meu. Dacă m-ar fi forțat, însă, cineva să votez l-aș fi ales pe Barna, tocmai pentru acei oameni de bună credință, din USR, de care aminteam adineauri. Dar, în aceste zile, vedem atâtea dovezi care probează că acest lider fake al unui partid la fel de fake nu e cu nimic diferit de putregaiele din PSD. Prin astfel de candidați, toate partidele reușesc un lucru de neconceput pentru cei care iubesc România: realegerea lui Iohannis.
Vineri, în emisiunea Sorinei Matei de la B1 TV, un om fără un antebraț a relatat cu lux de amănunte cum l-au furat Barna și echipa lui, și cum l-au batjocorit slugile Mafiei, din DNA.

Dacă aceste dezvăluiri îl au in spate pe Directorul SRI, Eduard Hellvig, care face totul pentru Iohannis și nimic pentru România, e de așteptat reacția lui Florian Coldea, despre care se spune că-i păpușează pe Barna și USR-ul.
Și mai aștept ceva: ca ăștia de la USR, care țipă toata ziua că nu mai vor penali în funcții publice, să-și retragă întâi penalul lor, din fruntea USR și din cursa pentru Cotroceni.
 

Cele mai citite

Un vas cu ajutor umanitar pentru Fâșia Gaza este gata să plece din Cipru

Al doilea vas cu ajutor umanitar pentru Fâşia Gaza este pregătit pentru o plecare iminentă din Cipru, după ce vineri în enclava palestiniană au...

Liderii liberali au luat trenul de la Barcelona la Madrid

Liderii liberali s-au deplasat de la Barcelona la Madrid cu trenul. Aflați în Spania, într-o vizită, aceștia au ajuns la destinație în aproape...

Aliații din G7 avertizează Iranul să nu furnizeze Rusiei rachete balistice pentru a fi folosite în Ucraina

Membrii alianței G7 au avertizat Iranul că va fi lovit de noi sancțiuni occidentale semnificative dacă va merge mai departe cu planul de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă