Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Greva de la Metrou: Tribunalul București este aşteptat să se pronunţe

Magistraţii Tribunalului Bucureşti urmează să pronunţe, marţi, o decizie privind legalitatea grevei generale de la Metrou, anunţată să înceapă miercuri, între orele 4:00 şi 16:00. Tribunalul Bucureşti a declarat deja greva de avertisment din 15 noiembrie ca fiind nelegală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.11.2018 - 12:02

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti urmează să pronunţe o decizie privind legalitatea grevei generale de la metrou care a fost anunţată să înceapă, pe termen nedeterminat, miercuri, 21 noiembrie. Iniţial, aceeaşi instanţă a declarat nelegală greva de avertisment declanşată de Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) în data de 15 noiembrie.

Potrivit instanţei, Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) nu a respectat legea dialogului social. Instanţa “constată nelegalitatea declarării şi declanşării grevei de avertisment in data de 15.11.2018, între orele 4.00-6.00, la nivel de Metrorex SA”.

În ciuda deciziei instanţei, sindicatele de la metrou anunţă că vor declanşa greva miercuri 21 noiembrie, zilnic, între orele 4:00 şi 16:00.

 

Comentarii

loading...