Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gigi Becali, victorie la CEDO în dosarul MApN

Magistrații CEDO spun că vor trimite o adresă Guvernului României pentru a comunica motivul pentru care Gigi Becali nu a avut acces la informații clasificate din dosarul său pentru care apărătorului nu i s-au eliberat autorizații de acces.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 03.07.2018 - 11:16

Gigi Becali obține o primă victorie la CEDO în dosarul MApN. Magistrații CEDO spun că vor trimite o adresă Guvernului României pentru a comunica motivul pentru care Gigi Becali nu a avut acces la informații clasificate din dosarul său pentru care apărătorului nu i s-au eliberat autorizații de acces.

 
„CEDO a cerut Ministerului Justiției pe puncte, cum adică a fost condamant Becali pe art 13, când acest articol nu exista la vremea când a fost făcută fapta. A fost făcută pe o lege retroacativă. Să dea explicații Guvernul cum a fost condamant pe informații clasificate la care avocatul nu a avut acces. În octombrie am făcut schimbul și în noiembrie s-a modificat Codul Penal. Nu exista fapta”, a declarat Becali la Antena 3.

 

Până la această oră CEDO a cerut ministerului Justiţiei pe puncte cum adică a a fost condamnat Gigi Becali pe Articolul 1 din Legea 78/2000 când articolul ăsta nu exista atunci când am făcut fapta. Adică eu am fost condamnat pe o lege care nu exista la vremea când a fost făcută fapta. A fost condamnat pe o lege retroactivă. CEDO spune să dea explicații guvernul cum adică a fost condamnat Becali pe niște informații clasificate la care avocatul nu a avut acces.

Comentarii

loading...