Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Militari români care au luptat în Afganistan

Generalul Dorin Ioniță: Armata este un garant al diplomaţiei

Șeful Comandamentului Forţelor Întrunite din Ministerul Apărării Naționale, generalul-maior Dorin Ioniţă, a declarat că Armata rămâne "un garant al diplomației".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

26.02.2020 - 10:29

"Armata rămâne un garant al diplomaţiei militare şi nu numai, prin tot ceea ce înseamnă poziţie, statut", a declarat generalul-maior Dorin Ioniţă, comandantul Comandamentului Forţelor Întrunite din Ministerul Apărării Naționale (MApN).

Acest comandament asigură coordonarea militarilor români aflați în teatrele de operaţii din străinătate.

Generalul Ioniță a făcut această declarație marți, cu prilejul unei vizite efectuate la militarii români aflați în misiune în Mali. În aceeastă țară africană acționează un detașament din cadrul Forțelor Aeriene Române, format din 120 de militari, cu patru elicoptere de transport IAR 330 Puma.

Comentarii

loading...