Galați: Un tânăr a murit după ce s-a izbit violent cu maşina de un stâlp

Un tânăr din Galaţi şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un stâlp. Accidentul s-a produs noaptea, în zona căminelor studenţeşti din oraşul Galaţi, în timp ce şoferul conducea cu viteză pe un bulevard.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.09.2018 - 14:41

Din motive încă necunoscute, maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit de un stâlp de beton de pe marginea drumului.

În urma impactului, maşina s-a transformat într-un morman de fier vechi, iar şoferul a intrat în stop cardio respirator. Echipajul de Ambulanţă sosit la faţa locului a aplicat metode de resuscitare, dar tânărul a murit la spital.

„Accidentul s-a produs la ora 0.40 pe strada Domnească. Un autoturism care circula dinspre strada Basarabiei către Radu Negru a lovit un stâlp aflat pe partea dreaptă a drumui, şoferul a pierdut controlul volanului. Tânărul de 20 de ani a rămas încarcerat, i s-a acordat primul ajutor, dar a murit la spital. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Anchetatorii vor afla dacă şoferul a consumat alcool sau substanţe interzise în urma necropsiei care va stabili cu exactitate cauza morţii tânărului de 20 de ani.

Comentarii