19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiGalaţi: Tânărul care a agresat un medic, cercetat pentru loviri şi alte...

Galaţi: Tânărul care a agresat un medic, cercetat pentru loviri şi alte violenţe

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, comisar-şef Gabriela Costin, incidentul s-a produs pe 20 februarie. În jurul orei 9.40, un apel la 112 anunţa că un tânăr a provocat un scandal pe holul unei clinici private.

”Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat un tânăr de 23 de ani care provocase scandal pe holurile unităţii. Acesta a fost sancţionat contravenţional. Ulterior, a fost depusă o plângere că bărbatul ar fi agresat un medic, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Amenda a fost de 1.500 de lei şi a fost aplicată pentru pentru tulburarea ordinii si liniştii publice.

Scandalul a pornit după ce tânărul şi concubina lui i-ar fi cerut medicului o consultaţie, deşi nu aveau programare. Medicul a acceptat şi i-a permis tânărului să participe la consultaţie. În timpul controlului, bărbatul ar fi început să areseseze numeroase întrebări şi să deranjeze medicul care i-a cerut să iasă din cabinet.

Bărbatul ar fi refuzat, motiv pentru care doctorul ar fi ieşit din cabinet pentru a-i cere asistentei de la recepţie să cheme Poliţia. Ulterior, tânărul a ieşit şi l-a agresat pe ginecolog.

Un medic din Galaţi a postat pe Facebook imagini în care se vede cum un bărbat îl împinge în timp ce vociferează, evident extrem de nervos. Medicul cade şi se loveşte cu capul de un birou.

”Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă”, scrie doctorul, anunţând că a depus plângere. 

Cele mai citite

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă