Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Galați: Restaurantul unde a fost filmat un gândac care iese din mâncare a fost închis

Un restaurant din Galaţi, unde a fost filmat un gândac care iese din mâncare, a fost închis, luni, de inspectorii de la Protecţia Consumatorului şi cei de la Direcţia de Sănătate Publică, care, în timpul controlului, au sesizat că şi în interior era o adevărată invazie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.07.2018 - 13:30

Ancheta la restaurnatul situate într-un mall din Galaţi a început după ce pe facebook a apărut o filmare cu un gândac care iese din mâncarea expusă în vitrină.

Inspectori de la OPC Galaţi şi de la DSP Galaţi au mers, luni, în control, şi au decis să închidă temporar restaurantul, după ce au găsit numeroşi gândaci în interior. De asemenea, societatea care administrează spaţiul a fost amendată şi a primit un termen pentru a face dezinsecţie.

„În urma controlului efectuat de inspectorii sanitari de la DSP Galaţi (…) s-a constatat prezenţa vectorilor, respectiv a gândacilor. Astfel, a fost aplicată amendă contravenţională şi suspendarea activităţii până la remedierea celor constatate. Ultima dezinsecţia a fost realizată pe 20 iulie, anul acesta”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.

Reprezentanţii restaurantului spun că dezinsecţie se face în fiecare lună şi sugerează că gândacii au fost aduşi de o persoană cu intenţii rele.

„Le cerem scuze clienţilor noştri, este o situaţie regretabilă. Am luat toate măsurile împreună cu inspectorii sanitari ca astfel de episoade să nu se mai repete în viitor. În prezent facem o nouă curăţenie şi dezinsecţie în restaurant astfel ca vizitatorii noştri să poată reveni cu încredere. Magazinul va fi închis. Se face dezinsecţie şi deratizare în mod permanent. Cel puţin o dată pe lună se face în tot mall-ul. Părerea mea personală este că a fost o intenţie rea. Este o simplă părere, aşa cred dar nu am cum să demonstrez aşa ceva”, a spus reprezentantul restaurantului, Gigi Bălan.

Filmarea care circulă pe Facebook a fost realizată sâmbătă, iar în imaginile filmate de un client se vede un gândac care iese dintr-un platou de mâncare şi se ascunde în vitrina unui restaurant.

Comentarii

loading...