10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiGalați: Restaurantul unde a fost filmat un gândac care iese din mâncare...

Galați: Restaurantul unde a fost filmat un gândac care iese din mâncare a fost închis

Ancheta la restaurnatul situate într-un mall din Galaţi a început după ce pe facebook a apărut o filmare cu un gândac care iese din mâncarea expusă în vitrină.

Inspectori de la OPC Galaţi şi de la DSP Galaţi au mers, luni, în control, şi au decis să închidă temporar restaurantul, după ce au găsit numeroşi gândaci în interior. De asemenea, societatea care administrează spaţiul a fost amendată şi a primit un termen pentru a face dezinsecţie.

„În urma controlului efectuat de inspectorii sanitari de la DSP Galaţi (…) s-a constatat prezenţa vectorilor, respectiv a gândacilor. Astfel, a fost aplicată amendă contravenţională şi suspendarea activităţii până la remedierea celor constatate. Ultima dezinsecţia a fost realizată pe 20 iulie, anul acesta”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.

Reprezentanţii restaurantului spun că dezinsecţie se face în fiecare lună şi sugerează că gândacii au fost aduşi de o persoană cu intenţii rele.

„Le cerem scuze clienţilor noştri, este o situaţie regretabilă. Am luat toate măsurile împreună cu inspectorii sanitari ca astfel de episoade să nu se mai repete în viitor. În prezent facem o nouă curăţenie şi dezinsecţie în restaurant astfel ca vizitatorii noştri să poată reveni cu încredere. Magazinul va fi închis. Se face dezinsecţie şi deratizare în mod permanent. Cel puţin o dată pe lună se face în tot mall-ul. Părerea mea personală este că a fost o intenţie rea. Este o simplă părere, aşa cred dar nu am cum să demonstrez aşa ceva”, a spus reprezentantul restaurantului, Gigi Bălan.

Filmarea care circulă pe Facebook a fost realizată sâmbătă, iar în imaginile filmate de un client se vede un gândac care iese dintr-un platou de mâncare şi se ascunde în vitrina unui restaurant.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă