14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiGalaţi: Chitaristul unei trupe rock a fost lovit de o maşină pe...

Galaţi: Chitaristul unei trupe rock a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Accidentul s-a produs la sfârşitul săptămânii, pe unul dintre bulevardele oraşului Galaţi, chiar în vecinătatea Spitalului Judeţean de Urgenţă.

O maşină care circula cu viteză a lovit un pieton care traversa regulamentar pe marcajul pietonal.

Victima, un bărbat de 33 de ani, s-a prăbuşit în urma impactului şi s-a lovit la umăr. Chitaristul a suferit o luxaţie şi a fost îngrijit în Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, fără a necesita internare.

Şoferul vinovat a oprit maşina la aproximativ 30 de metri distanţă de locul producerii accidentului, a coborât, s-a uitat la autoturism şi apoi a plecat în ciuda strigătelor martorilor oculari. Fugarul a fost prins de poliţişti la scurt timp cu ajutorul martorilor şi al unei camere video amplasate pe stradă.

„Accidentul a avut loc pe strada Brăilei, sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.00. Un bărbat de 31 de ani a condus o maşină şi nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, un bărbat de 33 de ani, care traversa regulamentar pe marcajul pietonal. Ulterior, şoferul a fugit de de la locul producerii accidentului. A fost depistat la scurt timp, nu consumase alcool”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Şoferul vinovat a fost audiat şi este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Victima este chitaristul trupei Over.

Pe site-ul oficial al truper se arată că “Over Band” înseamnă patru muzicieni experimentaţi, pe care i-a unit pasiunea pentru muzica bună, pe care o cântă întotdeauna cu plăcere, abordând un repertoriu vast de cover-uri care acoperă segmentul “pop-rock-blues”.

Originile trupei datează din 2005, însă după câteva schimbări de componenţă şi nume, din septembrie 2006 se numesc “Over”. De atunci, trupa a cântat în diverse cluburi de profil din ţară şi străinătate la diferite ocazii festive, concerte aniversare, bifând şi câteva festivaluri de renume.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă