Galaţi: Chitaristul unei trupe rock a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Chitaristul unei trupe rock din Galaţi a fost lovit de o maşină în timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni, iar şoferul a fugit de la locul producerii accidentului. Acesta a fost prins în scurt timp, cu ajutorul imaginilor unei camere stradale.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2018 - 13:59

Accidentul s-a produs la sfârşitul săptămânii, pe unul dintre bulevardele oraşului Galaţi, chiar în vecinătatea Spitalului Judeţean de Urgenţă.

O maşină care circula cu viteză a lovit un pieton care traversa regulamentar pe marcajul pietonal.

Victima, un bărbat de 33 de ani, s-a prăbuşit în urma impactului şi s-a lovit la umăr. Chitaristul a suferit o luxaţie şi a fost îngrijit în Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, fără a necesita internare.

Şoferul vinovat a oprit maşina la aproximativ 30 de metri distanţă de locul producerii accidentului, a coborât, s-a uitat la autoturism şi apoi a plecat în ciuda strigătelor martorilor oculari. Fugarul a fost prins de poliţişti la scurt timp cu ajutorul martorilor şi al unei camere video amplasate pe stradă.

„Accidentul a avut loc pe strada Brăilei, sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.00. Un bărbat de 31 de ani a condus o maşină şi nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, un bărbat de 33 de ani, care traversa regulamentar pe marcajul pietonal. Ulterior, şoferul a fugit de de la locul producerii accidentului. A fost depistat la scurt timp, nu consumase alcool”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Şoferul vinovat a fost audiat şi este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Victima este chitaristul trupei Over.

Pe site-ul oficial al truper se arată că “Over Band” înseamnă patru muzicieni experimentaţi, pe care i-a unit pasiunea pentru muzica bună, pe care o cântă întotdeauna cu plăcere, abordând un repertoriu vast de cover-uri care acoperă segmentul “pop-rock-blues”.

Originile trupei datează din 2005, însă după câteva schimbări de componenţă şi nume, din septembrie 2006 se numesc “Over”. De atunci, trupa a cântat în diverse cluburi de profil din ţară şi străinătate la diferite ocazii festive, concerte aniversare, bifând şi câteva festivaluri de renume.

Comentarii