Galaţi: Accident soldat cu rănirea gravă a unui adolescent

Cinci persoane, între care un adolescent de 15 ani, au fost rănite marţi dimineaţă în urma unui grav accident de circulaţie produs pe DN 25, la ieşire din localitatea gălăţeană Tudor Vladimirescu.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.07.2019 - 10:14

Copilul este grav rănit, fiind în comă, cu multiple traumatisme.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Galaţi, accidentul a avut loc marţi dimineaţă pe DN 25, la ieşire din localitatea Tudor Vladimirescu.

Un autoturism care circula dinspre Tecuci către Galaţi şi la volanul căruia se afla un bărbat de 65 de ani a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 81 de ani.

Din impact, a rezultat rănirea gravă a unui copil de 15 ani, aflat în maşina care a intrat pe contrasens, şi rănirea uşoară a şoferului vinovat de producerea accidentului.

De asemenea, au mai fost rănite alte trei persoane din cel de-al doilea autoturism: şoferul şi două bătrâne de 75 şi respective 81 de ani. Toate cele cinci victime au fost transportate la spital. În starea cea mai gravă se află copilul de 15 ani care a fost preluat de la faţa locului în comă, cu multiple traumatisme.

Poliţiştii urmează să stabilească în urma cercetărilor cauza exactă a accidentului.

Comentarii