FOTO Constanța: Patru persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate trei maşini

Patru persoane au fost rănite, vineri seara, într-un accident rutier petrecut în apropiere de Neptun, în care au fost implicate trei autoturisme.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.07.2019 - 21:25

Evenimentul a avut loc după ce o maşină care dorea să întoarcă peste marcajul dublu continuu a fost lovită în spate de un alt autoturism, acesta fiind proiectat pe sensul opus, într-o altă maşină.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, vineri seara, un bărbat de 32 de ani conducea un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanţa şi, în zona staţiunii Neptun, din cauza nepăstrării distanţei în mers, a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism condus de o femeie de 25 de ani, care a oprit pe a doua bandă cu intenţia de a întoarce peste marcajul dublu continuu.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a lovit frontal un alt autoturism, care circula din sens opus pe a doua bandă.

După producerea impactului, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat către dreapta, unde a intrat într-un scuar din beton de la intrarea într-o benzinărie.


În urma accidentului a fost grav rănită conducătoarea auto în vârstă de 25 de ani, care se afla în comă. De asemenea, au suferit diverse răni conducătorul primului autoturism, al celui de-al treilea autoturism şi o femeie de 43 de ani, pasageră în cel de-al treilea autoturism.

Victimele au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, femeia în comă a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Comentarii