Daniel Dragomir -Călin Popescu Tăriceanu - Credit Foto: Octav Ganea - Inquam Photos

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, va fi dat în urmărire internațională

Poliția Română a anunțat joi, la câteva ore după ce Curtea de Apel București l-a condamnat la 3 ani și 10 luni închisoare pe fostul locotenent – colonel SRI Daniel Dragomir, că nu l-au găsit pe acesta la mai multe adrese unde au făcut verificări.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 18.06.2020 - 19:27

Daniel Dragomir, condamnat definitv la 3 ani și 10 luni
Fostul ofiţer de informaţii, Daniel Dragomir, a fost condamnat definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare pentru corupție. Dragomir a fost acuzat de DNA că a pus în gardă un om de afaceri libanez că este monitorizat de colegii săi de la Direcţia de securitate economică.

Citește și: Colonelul care l-a înfruntat pe generalul Coldea

În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese, având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire.

Citește și: La Antitero nu învățăm să calculăm TVA

Fostul locotenent colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat joi definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru corupție de doi dintre magistrații Curții de Apel București. Potrivit sentinței publice, președintele completului de judecată, domnul judecător Ciprian Ghiță, a făcut opinie separată în menținerea primei soluții, cea de achitare pe acuzațiile de corupție. Doamna judecător, Mariana Constantinescu, adusă ca urmare a divergenței dintre domnii judecători Ciprian Ghiță și Ovidiu Richițeanu, a fost cea care a înclinat balanța în vederea condamnării.

Daniel Dragomir este acuzat de DNA că, pe vremea când era ofiţer activ al SRI, l-ar fi pus în gardă pe omul de afaceri libanez Rami Ghaziri că este monitorizat de colegii săi de la Direcţia de securitate economică şi ar fi primit în schimbul protecţiei oferite o mită de aproape jumătate de milion de euro.

 

 

 

 

Comentarii