21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiFocuri de armă la Iaşi

Focuri de armă la Iaşi

Poliţiştii ieşeni au fost alertaţi, duminică seara, prin două apeluri la numărul de urgenţă 112 de către două femei, care au anunţat că doi bărbaţi au fost împuşcaţi în localitatea Bivolari.

Un bărbat de 32 de ani a folosit o armă de foc şi a împuşcat alţi doi bărbaţI, în vârstă de 31 de ani, respectiv 50 de ani.

Victimele au fost transportate la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, una dintre acestea fiind în stare mai gravă, necesitând intervenţia chirurgicală.

Medicii afirmă că bărbatul rănit grav, în vârstă de 50 de ani, a fost adus la spital în şoc hemoragic, fiindu-i afectată artera femurală.

Celălalt bărbat a fost împuşcat în zona piciorului, dar se află în afara oricărui pericol.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că scandalul ar fi pornit de la o femeie.

“Am fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Bivolari, un bărbat în vârstă de 32 de ani, ar fi folosit o armă de foc, rănind doi bărbaţi de 50, respectiv 31 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, tentativă la omor şi lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă sub conducerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Iaşi”, se arată într-un comunciat transmis de conducerea Poliţiei judeţului Iaşi.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă