13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFoc de armă pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la...

Foc de armă pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalul poliţiştilor

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în noaptea de miercuri spre joi, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au încercat să oprească în trafic, printr-un semnal regulamentar, un autoturism marca BMW.

Şoferul nu a oprit la semnal, continuându-şi deplasarea pe bulevardul Aurel Vlaicu, apoi pe bulevardul Tomis şi strada Viilor, din cartierul Palazu Mare.

Astfel, poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea acestuia, iar şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând cu maşina în gardul din beton al unui imobil de pe strada Viilor. Apoi el a abandonat maşina şi a fugit.

“În timpul urmăririi tânărului în cauză, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa l-au somat verbal să rămână pe loc, iar pentru că acesta nu s-a oprit, unul dintre poliţiştii a efectuat un foc de armă, în plan vertical. În cele din urmă, profitând de configuraţia zonei, conducătorul auto a ieşit din raza vizuală a poliţiştilor, nefiind posibilă prinderea lui la acel moment”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene.

Sursa citată menţionează că nu au fost persoane rănite în urma incidentului.

Poliţiştii fac cercetări pentru prinderea bărbatului, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă