Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea propune ca taxa 'Oxigen' pentru maşinile Euro 4 să fie introdusă de la 1 ianuarie 2021

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat joi, la începutul şedinţei CGMB, că va susţine un amendament conform căruia pentru vehiculele cu norma de poluare Euro 4 vigneta Oxigen să fie introdusă începând cu 1 ianuarie 2021.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.10.2019 - 11:57

În şedinţă urmează să fie dezbătut proiectul privind introducerea vignetei "Oxigen" de acces şi circulaţie în Bucureşti.

Potrivit formei care urmează să fie supusă dezbaterii, toate maşinile cu normă de poluare sub Euro 5 vor plăti vigneta "Oxigen" de acces şi circulaţie în Bucureşti începând cu 1 ianuarie 2020.

Pentru vehiculele cu norma de poluare Euro 5, Euro 6, pentru cele electrice şi hibride, accesul în Bucureşti va fi permis fără restricţii pe toate arterele. Maşinile Euro 3 şi Euro 4 vor putea circula în Bucureşti numai după achiziţionarea vignetei. Pentru automobilele non-euro, Euro 1 şi Euro 2, accesul va fi interzis în Zona de Acţiune pentru Calitatea Aerului.

Comentarii