Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea: Nu sunt de acord cu sex-shopurile de pe Bulevardul Magheru

Primarul general Gabriela Firea a declarat, joi, în timpul şedinţei CGMB că nu este de acord cu sex-shopurile de pe bulevardul Magheru din Capitală, în contextul unui proiect privind regenerarea acestei artere.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.10.2018 - 14:57

„Un alt proiect extrem de important cu care vă veţi mândri este cel referitor la regenerarea Bulevardului Magheru. Organizăm un concurs de soluţii urbanistice şi arhitecturale în valoare de un milion de euro. Nu s-a mai organizat un astfel de concurs de 18 ani. Suntem acum în faţa acestei situaţii în care să avem soluţii de regenerare urbană a acestei zone. Concursul va începe în jurul datei de 1 decembrie şi ne propunem să-l finalizăm în aprilie”, a declarat, joi, Gabriela Firea, la începutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

În timpul dezbaterii pe acest proiect, Gabriela Firea a revenit şi a precizat că nu este de acord cu locaţiile de tip sex-shop de pe acest bulevard.

„Eu nu sunt de acord cu sexo-shopuri sau sex-shopuri pe Bulevardul Magheru din Capitală”, a precizat Gabriela Firea.

Proiectul privind regenerarea Bulevardului Magheru a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti cu 34 de voturi pentru şi 16 împotrivă.

Comentarii

loading...