Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea confirmă prezența autocarelor de Ilfov în București, în seara alegerilor

Primăria Capitalei confirmă prezența microbuzelor școlare și a autocarelor de Ilfov în Piața Universității, după încheierea votului de duminică.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 13.11.2019 - 12:54

Duminică seara, după orele 23:00, mai multe microbuze școlare din județul Ilfov au fost folosite pentru a transporta persoane din secțiile de votare și urne, în Capitală.

De asemenea, autocare ale Primăriei Voluntari au fost folosite pentru transportarea președinților secțiilor de votare și a buletinelor de vot la Prefectura Ilfov, de pe Strada Smârdan, din Centrul Istoric al Bucureștiului, după cum precizază și Primăria Capitalei, într-o adresă către ROMÂNIA LIBERĂ.

Autocarul echipei de fotbal CS Otopeni a fost utilizat cu acelaș scop.

De menționat că microbuzele școlare care au fost date administrațiilor locale (primăriilor) sunt achiziționate cu fonduri de la Guvern, prin Ministerul Dezvoltării.

Microbuzele și autocarele de Ilfov au fost parcate în zona Pieței Universității.

Comentarii