Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea: Au fost obţinute certificatele de urbanism pentru realizarea Spitalului Metropolitan

Primarul general, Gabriela Firea, a spus, joi, că au fost deja obţinute certificatele de urbanism pentru realizarea Spitalului Metropolitan şi că au fost iniţiate demersurile pentru alipirea a două terenuri din Pipera pentru construirea acestei unităţi spitaliceşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2018 - 12:15

„Stadiul spitalului metropolitan – o întreagă dezbatere, dacă suntem sau nu capabili. Îl vom construi şi vom demara licitaţia când vor fi toate documentele gata. Au fost obţinute certificatele de urbanism pentru realizarea acestui spital. Au fost iniţiate demersurile pentru alipirea celor două terenuri din Pipera. Realizarea studiului de fezabilitate se va face prin compania municipală”, a declarat primarul Gabriela Firea, la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), de joi.

Consiliul General al Muncipiului Bucureşti (CGMB) a votat, în februarie, preluarea autobazei RATB Pipera, de către Primăria Capitalei, pentru construirea Spitalului Metropolitan. Potrivit primarului general, Gabriela Firea, invesţia pentru Spitalul Metropolitan ar putea fi de 300 de milioane de euro.

”Proiectul este gata şi este pe circuitul de aprobare, dar va fi de durată, pentru că va trebui să fie aprobat şi de Parlament. Tot terenul pe care se va costrui spitalul, campusul şi spaţiul pentru facultate are 10 hectare. Jumătate din acest teren aparţine SRTv, iar pe cealaltă jumătate se află o bază RATB”, declara în ianuarie, pentru Mediafax, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Comentarii

loading...